U BENT MEER DAN WELKOM…

 

Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken starten we met het bespreken van uw huidwensen. Daarna wordt er een professionele huidanalyse gemaakt en verrichten we een vochtmeting, zodat we u een persoonlijk 6 stappen huidadvies op maat kunnen geven.

De succesvolle stappen 

 

In mijn salon werk ik alleen met de beste producten. Voor de ontspannende, huidverbeterende, huidverjongende behandelingen werk ik met het 100% Nederlandse merk CENZAA.

 

Cenzaa producten 

 

Cenzaa is werelds enige cosmetica merk dat Wellness en huidverbetering combineert. Er wordt het beste uit 2 werelden gehaald, Wetenschap en Natuur. Daarbij zijn alle producten niet op dieren getest! Bent u nieuwsgierig geworden naar 1 van de maximale huid verbeterende behandelingen met oosterse beleving, klik dan op het kopje “Behandelingen

 

Over Cenzaa

 

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te ontspannen en te genieten van de bijzondere momenten in ons leven. Ik bied samen met cenzaaproducten bijzondere momenten, momenten die ontspannen en het beste geven voor de huid. De behandelingen starten in de praktijk met een welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de inside en outside filosofie van Cenzaa. Tijdens de behandeling komen Body & Mind in balans door zien, proeven , ruiken , voelen en horen.

 

Cenzaa heeft als 1e ter wereld het unieke PCN2® –system toegevoegd aan haar producten:

 

Phytoceuticals: Hoogwaardige stamcelcomponenten.

 

Cosmeceuticals: Werkstofcomplexen die diep in de huid kunnen dringen

 

Nutraceuticals: Voedingsextracten ( mineralen, vitaminen, enzymen en aminozuren)

 

Neutroceuticals: Ingredienten die een zeer positieve werking op de huidconditie en gemoedstoestand hebben.

 

De meeste cosmeticamerken hebben hun crèmes verpakt in een pot met schroefdop, helaas verliezen vele werkstoffen binnen 24-uur hun werking. Cenzaa heeft de producten verpakt in het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. De zuurstofdichte afsluiting behoudt de zeer hoge concentratie werkstoffen en garandeert de kwaliteit en het maximale resultaat tot op het hoogst haalbare niveau.

 

Bag in Bottle Cenzaa